Ändra utförare på en order

Observera att denna funktion endast finns om Kubicom-teamet aktiverat den för ditt företag.

För att ändra utförare på en order så klickar du dig in till ordern genom Mina ordrar. I toppen av sidan ser du nuvarande leverantör. Klicka på menyn uppe i högra hörnet och välj Ändra leverantör. En lista med de leverantörer som tillhör projektet och som finns att välja på kommer då att visas. Klicka på den leverantör du vill tilldela orden till.