Ändra status på en order

Observera att denna funktion endast finns om Kubicom-teamet aktiverat den för ditt företag.

För att byta status på en order så klickar du dig in till ordern genom Mina ordrar. På toppen av sidan ser du nuvarande status. Klicka på menyn uppe i högra hörnet och välj Ändra status. En lista med de statusar som finns att välja på kommer då att visas. Klicka på önskad status.

Ska_rmavbild_2020-05-08_kl._17.09.31.png   Ska_rmavbild_2020-05-08_kl._17.08.47.png