Skapa ett konto

För att få möjlighet att skicka förfrågningar till leverantörerna i Kubicoms nätverk och skicka avrop till dina nuvarande leverantörer genom Kubicom så måste du som beställare registrera dig i Kubicom. Detta är helt kostnadsfritt och görs genom att klicka på Beställare uppe i huvudmenyn och därefter fylla i dina uppgifter i den blåa rutan i högra hörnet. Här fyller du i uppgifterna som efterfrågas och klickar därefter på Bli medlem.

Din förfrågan kommer nu att skickas till Kubicom för godkännande och därefter kommer du att få ytterligare ett mail med dina inloggningsuppgifter.