Skapa ett projekt

Om flera uppdrag ska utföras i samma projekt kan detta ske under Projekt. Genom att skapa ett projekt kan du ha allt samlat på ett och samma ställe.

Klicka på Inställningar under profilbilden och därefter Projekt. Du kan här administrera redan skapade projekt alternativt skapa ett nytt projekt. Varje gång du lägger en förfrågan/gör ett avrop kan du välja att koppla detta till ditt projekt. Leverantörer som svarar på det projekt-kopplade uppdraget läggs automatiskt till i projektet när de godkänt detta. Ska_rmavbild_2017-05-23_kl._10.20.38.png

Inne i projektvyn ser du information om projektet. Genom att klicka på Ändra kan du göra ändringar i projektet. Under projektbilagor kan du ladda upp filer som alla i projektet ska ha tillgång till. Det kan exempelvis vara krishanteringsplan, ritningar, policy etc. Ska_rmavbild_2017-05-23_kl._10.23.16.png