Min historik

Ska_rmavbild_2017-05-31_kl._13.09.05.pngUnder Min historik visas de tjänster som slutförts av leverantören. I högra hörnet visas information om när detta uppdrag fakturerats. Klicka in på ett uppdrag för att visa information om just detta uppdrag.

Vyn för ett uppdrag under Min historik ser ut ungefär som när det var ett pågående uppdrag. Du kan se information om uppdraget, utförda tjänster, bilagor etc. Det finns möjlighet att skriva ut uppdraget eller exportera projektet (läs mer om detta i Exportera tjänster, uppdrag och projekt).