Tilldela ett uppdrag till en leverantör

När en leverantör svarat på din order visas detta under Uppdrag -> Förfrågningar.

Har en eller flera leverantörer svarat på din förfrågan visas även en cirkel i högerkanten på orderraden. Siffran visar hur många leverantörer som hittills har svarat på förfrågan. Den blåa ikonen visar om uppdraget är riktat till en entreprenör eller om det är en öppen förfrågan som skickats till alla utförare som har matchande resurser.

Klicka på ett uppdrag för att välja utförare.
Ska_rmavbild_2017-05-31_kl._11.05.24.jpgDu har nu möjlighet att välja vilken av leverantörerna du vill ska utföra ditt uppdrag. Håll muspekaren över visa kommentar för att läsa eventuell kommentar. Klicka på Tilldela för att välja en leverantör. Då visas ett pop-up fönster med alternativen OK eller avbryt. Klicka på OK för att välja leverantören. När du tilldelat ordern till en leverantör förflyttas den från Förfrågningar till Mina ordrar.