Slutför och skicka tjänster för godkännande

Du som leverantör måste få dina utförda tjänster godkända av kund innan en order kan slutföras.

Det är möjligt att skicka enstaka tjänster för godkännande eller alla tjänster på en gång till kund. Du kan exempelvis skicka tjänster för godkännande veckovis. Gå in på ordern och klicka på menyn i högra hörnet.

Tryck sedan på Skicka/Signera

Välj vilken tjänst du vill skicka och tryck på knappen Skicka

När alla dina utförda ordrar är godkända av kunden kan du slutföra ordern. Det flyttas då till Historiken.