Skapa en order

För att skapa en ny order klickar du på +Ny order uppe i högra hörnet på startsidan.​

Ett formulär likt det nedan visas där man kan fylla i uppgifter till en ny order.

Ska_rmavbild_2020-05-11_kl._22.27.15.png.    Ska_rmavbild_2020-05-11_kl._22.27.30.png

I första delen anger du vilken Kund som ordern ska riktas till samt beskrivning av ordern. I andra delen anges tidsperiod för ordern. Bläddra mellan månader med hjälp av pilarna och välj start- och slutdatum genom att klicka på rutorna. Det går även att välja start- och sluttid för ordern genom att klicka på raderna längst ner i rutan. I Nästa steg anges plats för ordern. Här kan du skriva in en beskrivning av platsen, exempelvis "Västra stranden Storsjön". Finns det en adress fyller du i den med.

Därefter trycker du på Skicka och förfrågan skickas till kund för godkännande.