Vid inloggning visas översikten nedan. Till vänster finns huvudmenyn. Den översta ikonen tar dig till Startsidan. Ikon nummer två leder till Ordrar. Under tredje ikonen finns Mina kunder och fjärde ikonen tar dig till Kartan.

Under Händelser visas alla senaste händelser. Du kan med hjälp av filtret sortera de senaste händelserna på Meddelanden, Tjänster för godkännande, Slutförda ordrar och Utförda tjänster. Klicka på en händelse för att komma till just den händelsen.

Under Fastnålade uppdrag finns de uppdrag som du valt att nåla fast.

Under Aktuella ordrar ser du dina pågående uppdrag.

Längst upp till höger visas din Profil, klicka på profilbilden för att komma till användarinställningar. Klockan med en siffra på visar Notiser. Klicka på denna för att se notiser.