Godkänn utförda tjänster

Om en order har tjänster som väntar på att godkännas visas det i orderlistan både hos leverantör och kund med hjälp av ikonen formad som penna.

Du som kund kan välja att godkänna enstaka tjänster eller alla tjänster på en gång. Välj de tjänster som ska godkännas genom att trycka på Godkänn eller godkänn alla tjänster genom att trycka på Godkänn alla.

När en tjänst godkänns markeras tjänsten med en bock till höger. Texten blir grå och det är inte längre möjligt att uppdatera information som arbetsart, byggmoms eller kommentar.
Först när alla tjänster är godkända kan leverantören slutföra ordern.