Godkänn utförda tjänster

Om ett uppdrag har tjänster som väntar på att godkännas visas det i orderlistan både hos leverantör och kund med hjälp av ikonen formad som en penna.

Du som kund kan välja att godkänna enstaka tjänster eller alla tjänster på en gång. Välj de tjänster som ska godkännas genom att kryssa i checkboxarna. Klicka därefter på knappen Godkänn valda.

Godka_nn_valda

När en tjänst godkänns markeras tjänsten med en bock till höger. Texten blir grå och det är inte längre möjligt att uppdatera information som arbetsart, byggmoms eller kommentar.
Först när alla tjänster är godkända kan leverantören slutföra uppdraget.