Lägg till och ta bort resurser

För att få möjlighet att ta emot rätt typer av förfrågningar från kunder behöver du lägga in dina resurser samt tillbehör till dessa i Kubicom.

Detta gör du genom att hålla muspekaren över användarikonen uppe i högra hörnet och därefter klicka på Inställningar.
Startsida_-_Insta_llningar

Klicka därefter på Fordon. Här listas alla fordon som finns på ditt företag. Klicka på ett fordon för att redigera eller visa info om det.

Rutan till höger kommer då att bli synlig. För att redigera, lägga till förare eller utrustning, klicka på pennan uppe i högra hörnet. För att lägga till ett nytt fordon scrollar du längst ned på din fordonslista och klickar på +Nytt fordon.

Utrustning är de redskap som du har till ditt fordon. En förfrågan från en beställare som exempelvis beställer en anläggningsbil med bergsflak kommer endast att visas för dig om du valt bergsflak som tillbehör. Klicka på en tjänst för att välja denna och använd det röda krysset för att ta bort en tjänst.

För att ta bort en tjänst - klicka på Soptunnan.