Grundläggande inställningar

Vid inloggning visas vyn nedan. Genom att hålla muspekaren över användarikonen i högra hörnet visas en meny där det finns möjlighet att välja inställningar.Startsida_-_Insta_llningar

Genom att klicka på Inställningar visas vyn nedan. Under Användaruppgifter finner du i dina uppgifter. För att ändra dina uppgifter, klicka på pennan uppe i högra hörnet och därefter på Spara-ikonen. Ditt lösenord ändrar du genom den orangea knappen längst ned på sidan. Under Företagsuppgifter finner du uppgifter om företaget. Under Om företaget finns möjlighet att skriva en egen kort text om er verksamhet.

Genom att klicka på Användare i menyn kan du som administratör administrera alla användare på ditt företag. Bocken till höger om användarens namn indikerar att personens konto är ett administrationskonto. För att redigera ett konto, klicka på Personens namn och rutan till höger dyker upp. För att redigera informationen, klicka på Pennan uppe i högra hörnet.Ska_rmavbild_2018-05-09_kl._12.43.03.jpg