Ladda ned app

Gå till Appstore för att ladda ner Kubicomappen. Sök efter Kubicom och välj Hämta.

Gå till Inställningar för att kontrollera att appen har tillgång till GPS samt notiser. Detta gör du genom att scrolla ned tills du ser Kubicom i listan. Klicka på Kubicom.

Se till att Location/Platstjänster Alltid har tillgång till appen.
Se till att Notifications/Notiser tillåter Badges, Sounds, Banners.
Se till att appen har tillgång till Mobildata.

Använder du Android så går du till GooglePlay-butiken för att ladda ner Kubicomappen. Sök efter Kubicom och välj Hämta.

Enhetens GPS måste vara på och Kubicom måste alltid ha tillgång till den. På så sätt kan du logga din tid utan att ha appen uppe på telefonen hela tiden. Du kan låsta den och stoppa den i fickan utan att den slutar arbeta. För att verifiera att GPSen är tillgänglig gå till Settings > Location. Under “Recent location requests” bör Kubicom visas efter att du haft ett uppdrag igång. Location ska även vara påslaget.

När GPSen uppdaterar blickar en platsmarkör i statusmenyn enligt bild.